Sunday, October 19, 2014

Produk Penjagaan Kulit Shaklee NutriWhiteAssalamualaikum...

Nutrien yang anda makan untuk kesihatan dalaman juga memainkan peranan penting dalam penampilan luaran anda. Justeru itu, seeloknya barang penjagaan kulit wajah dan rambut bukanlah dibeli daripada syarikat kosmetik tetapi dibeli daripada syarikat sama yang membekalkan nutrisi yang anda makan. Lihatlah bagaimana kesan kesihatan dalaman yang terpancar diwajah anda nanti.


Adakah anda mempunyai masalah kulit wajah kusam, tona kulit tak sekata, pigmentasi, anda terasa kulit anda gelap dari kulit asal atau masalah jeragat setebal kulit pisang? Ok hari ni saya nak share sikit mengenai produk kecantikan NutriWhite Shaklee.

Produk NutriWhite Shaklee ini adalah produk kecantikan yang sangat berkesan untuk mencerahkan kulit dan masalah-masalah yang saya nyatakan di atas. Jadi bagi yang mempunyai masalah jerawat atau masalah-masalah yang lain tidak sesuai menggunakan produk ini ya.

Bagi pendapat saya, tidak perlu membeli kesemua set NutriWhite ini. Cukuplah sekadar menggunakan 1 produk sahaja. Produk pilihan saya yang insyallah akan buat anda puas hati ialah Soothing Radiance Whithening Softener dan Overnight Renewal Whithening Cream

Bagi yang mempunyai masalah jeragat pula boleh cuba memakai Spot Whithening Treatment. Anda pasti puas hati setelah beberapa minggu memakai produk NutriWhite ini.


1. Gentle Action Makeup Remover

  -Gentle Action Makeup Remover, penanggal alat solek yang licin dan tidak berminyak. Lembut pada kulit.


2. Gentle Deep Foaming Cleanser

  -Pencuci yang lembut dan segar yang di formulasi khas untuk menyucikan kulit anda.


3. Soothing Radiance Whithening Softener

  -Soothing Radiance Whithening Softener dirumus khas untuk menenangkan kulit anda dan mengembalikan ia kepada keadaan pH asal serta kulit berasa lebih lembut dan cerah berseri.


4. Daily Defense Whitening Essence

  -Diperkaya dengan bahan-bahan herba yang mencerahkan kulit sambil menghidratkan dan melembutkan kulit anda.


5. Spot Whithening Treatment

  -NutriWhite Spot Whithening Treatment mencerahkan tompok-tompok jeragat akibat panahan matahari, untuk wajah lebih cerah sekata, bersinar dan berseri-seri.


6. Ultimate Protection Whithening Lotion

  -Daytime Whithening Lotion dengan SPF15 sangat ringan tetapi merupakan pelembab yang amat berkesan dan hebat. Gunakan pada waktu pagi sebelum memakai makeup.


7. Overnight Renewal Whithening Cream

  -Overnight Renewal Whitening Cream membelai kulit anda dengan nutrien yang diperkaya sumber semulajadi di saat anda tidur. Kulit yang kering akan kelihatan lebih lembut, cerah berseri pada keesokan paginya.


Kecantikan sempurna dari alam semulajadi, disempurnakan oleh Sains.

Dibangunkan oleh para saintis dan pakar penjagaan kulit di Jepun dan Amerika Syarikat, NutriWhite dengan teliti digabungkan dengan campuran nutrien yang dipilih daripada 16 buah Negara yang berlainan. Dicipta eksklusif untuk Shaklee, kombinasi nutrien unik dengan paten tertunda ini digelar WhiteN-16. Selain itu, formula botani ini diperkaya dengan vitamin C aktif serta derivatif akar manis, yang diproses lebih daripada satu langkah bagi menghasilkan kecerahan kulit, membantu melicinkan pemukaan raut wajah agar lebih segar dan bersinar. Dengan paten tertunda WhiteN-16, di mana setiap produk NutriWhite membantu dalam mencerahkan kulit kusam dan meratakan tona tidak sekata dengan LIMA cara berbeza.