Thursday, November 13, 2014

Set untuk Masalah Rambut Gugur Shaklee


Assalamualaikum…

Adakah anda mempunyai masalah rambut gugur atau rambut terlalu nipis? Ok actually ada banyak sebab untuk masalah rambut gugur dan nipis ni. Boleh baca entry post saya yang lepas.

Sebelum anda mengambil apa-apa suplemen atau produk penjagaan rambut, anda haruslah mengutamakan keperluan dan punca masalah keguguran rambut anda dahulu.

Ok here, saya syor kan produk Shaklee untuk masalah keguguran rambut anda. Kenapa saya syorkan produk Shaklee? Kerana produk Shaklee diperbuat daripada bahan-bahan organik dan selamat digunakan.

*Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

Kebaikan:

Nourishing Scalp Treatment
-          Nourishing Scalp Treatment menyelesaikan masalah rambut diperingkat akar umbi dengan serum yang amat mudah diserap oleh kulit bagi melancarkan peredaran, menentang factor persekitaran yang merosakkan dan juga membekalkan khasiat kepada kulit kepala. Ia tidak berminyak atau melekit pada rambut. Antioksida yang terdapat dalam vitamin A dan E serta CoenzimQ10 melindungi kulit kepala daripada radikal bebas.

-          Merupakan formula eksklusif yang terbukti mampu mengurangkan keguguran rambut semasa menyikat rambut secara semulajadi dan ia juga sesuai untuk semua jenis rambut.

Zinc Complex
-          Zink hadir di dalam semua sel tubuh badan sebagai sebahagian daripada tindak balas enzim di mana ianya terlibat dalam pelbagai aktiviti biokimia. Ia perlu untuk tumbesaran dan perkembangan tubuh badan termasuk rambut.

-          Satu tablet membekalkan 100% bilai harian bagi zink. Dirumus dengan zink glukonat yang mempunyai bio yang tinggi di dalam bes alfalfa dan barli panggang. Dengan formula berasaskan sayur-sayuran