Friday, February 6, 2015

Suburkan Rambut Anda dengan Prosante®


Rambut sihat bermula daripada akar rambut yang subur. Itulah sebabnya kenapa setiap produk Prosante® mengandungi Scalp Health Complex iaitu gabungan 10 vitamin, mineral dan herba bagi menyediakan persekitaran optimum untuk rambut yang sihat, lebat dan menawan. Shaklee memilih bahan-bahan seperti ekstrak swertia dan halia untuk merangsang peredaran darah dan membekalkan tenaga untuk folikel rambut; mineral kulit yang penting seperti kuprum, zink, mangan serta vitamin A dan E untuk membantu metabolisme kulit kepala yang sihat; dan minyak daun pokok the serta ekstrak the hijau untuk menentang kerosakan akibat radikal bebas dan faktor-faktor persekitaran lain. Dan istimewanya, anda juga tidak akan menemui sebarang bahan kimia kuat yang boleh merosakkan rambut dan juga kulit kepala anda dalam rangkaian produk penjagaan rambut Shaklee ini.

Revitalizing Shampoo·         Kutikel rambut yang lembut dan beralun.

·         Menyegar dan mengimbangkan kulit kepala dan rambut tanpa penghidratan berlebihan atau pengeringan.

Purifying Shampoo·         Membersih hingga ke akar rambut, membuang baki produk gayaan rambut, pertambahan mineral dan bahan cemar alam sekitar yang lain.

·         Ideal untuk mengawal lapisan kulit kepala yang sihat, rambut juga tidak berkelemumur.

Replenishing Conditioner·         Membersih hingga ke akar rambut, membuang baki produk gayaan rambut, pertambahan mineral dan bahan cemar alam sekitar yang lain.

·         Ideal untuk mengawal lapisan kulit kepala yang sihat, rambut juga tidak berkelemumur.

Lightweight Conditioner·         Melicinkan dan melembabkan rambut tanpa menjadikannya terlalu melekit.

·         Rambut lebih tebal, berkilat, dan subur.

Long Lasting Shampoo·         Mengekalkan gaya rambut.

·         Memberikan perlindungan UV.

·         Menguruskan rambut yang dikeriting halus dan rambut yang mudah kusut.Prosante® Nourishing Scalp Treatment merupakan formula eksklusif yang terbukti mampu mengurangkan keguguran rambut semasa menyikat dan dapat melebatkan serta menguatkan rambut secara semulajadi apabila digunakan sebagai sebahagian daripada sistem Penjagaan Rambut Prosante®

Nourishing Scalp Treatment
Nourishing Scalp Treatment menyelesaikan masalah rambut diperingkat akar umbi dengan serum yang amat mudah diserap oleh kulit bagi melancarkan peredaran, menentang faktor persekitaran yang merosakkan dan juga membekalkan khasiat kepada kulit kepala.

·         Tidak berminyak atau melekit pada rambut.

·         Antioksida yang terdapat dalam vitamin A dan E serta CoenzimQ10 melindungi kulit kepala daripada radikal bebas.